Sulje tulostustila
Uutta Verkkokirjahyllyssä
Kirjaudu

Verkkokirjahyllyssä on uusi hylly Päivittyvät hakuteokset

Aiemmin Fokus-teoksina tunnetut hakuteokset ovat nyt osa Verkkokirjahyllyä ja muodostavat Päivittyvät hakuteokset -hyllyn. Asiakkaat, joilla on voimassa oleva Fokus-teostilaus, käyttävät teoksiaan jatkossa Verkkokirjahyllyssä. Palveluosoite fokus.almatalent.fi on poistunut käytöstä, ja ohjautuu nyt Verkkokirjahyllyn Päivittyvät hakuteokset -hyllyyn.

Hyllyssä on yli 40 päivittyvää teosta juridiikan, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Voit tutustua teosvalikoimaan valitsemalla Verkkokirjahyllyn etusivun hyllyvalikosta Päivittyvät hakuteokset -hyllyn. Teosten lukemista varten tarvitset käyttöoikeustilauksen. Kun haluat tilata teoksia, löydät koko Päivittyvät hakuteokset -valikoiman verkkokaupastamme. Verkkokaupasta voit tilata haluamaasi teokseen yhden henkilökohtaisen lisenssin - jos tarvitset tarjouksen suuremmalle käyttäjämäärälle, myyntimme auttaa. Muistathan, että käytössäsi olevat palvelut ja teokset näet kätevästi kirjautumalla sisään Omat sisällöt -sivulla.

Sisältöpalveluidemme hakutoiminto järjestää hakutulokset palveluittain välilehdille. Jatkossa hakunäkymässä ei ole enää Fokus-välilehteä, ja hakutulokset niin Päivittyvistä hakuteoksista kuin Verkkokirjahyllyn verkkokirjoistakin kertyvät samaan tuloslistaukseen. Jos haluat kuitenkin tarkastella hakusanasi tuottamia hakutuloksia ainoastaan Päivittyvistä hakuteoksista, voit rajata haun Päivittyvät hakuteokset -sisältöalueeseen. Teoksen sisäinen haku toimii kuten ennenkin. Jos tarvitset palvelukäyttöön ohjeita, löydät käyttöohjeemme kattavasti palvelun Ohje-painikkeesta tai täältä.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Päivittyvistä hakuteoksista tai muista palveluistamme, otathan yhteyttä. Tavoitat meidät numerossa 020 442 4100 (viikoilla 7-8 pidennetyin aukioloajoin ma-pe klo 10-16, viikosta 9 lähtien ma-ke 10-16) ja sähköpostitse sisaltopalvelut@almatalent.fi.