Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

EU-vero-oikeus

Marjaana Helminen

Päivitetty 17.6.2022
EU-vero-oikeus on ainoa suomenkielinen koko EU-vero-oikeuden kattava perusteos välittömän verotuksen alueelta. Teos antaa selkeän kuvan EU-vero-oikeudellisesta sääntelystä ja sen tulkinnasta sekä tarjoaa vastauksia Verohallinnossa ja tuomioistuinlaitoksessa toimiville virkamiehille, jotka joutuvat ottamaan EU-vero-oikeudellisia kysymyksiä huomioon työssään. Teos toimii myös jokaisen näitä kysymyksiä pohtivan verokonsultin käsikirjana ja sitä käytetään EU-vero-oikeuden oppikirjana.

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

TilaaKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Laadukas valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii