Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

KVL:n ennakkoratkaisut tuloverotuksessa

Tero Särkikangas, Joonas Tuominen

Päivitetty 27.2.2023

Fokus KVL:n ennakkoratkaisut tuloverotuksesta on kommentaari, jossa Tero Särkikangas ja Joonas Tuominen avaavat kommenteillaan keskusverolautakunnan tuloverotusta koskevia ennakkoratkaisuja ja niiden perusteita. Teoksessa on KVL:n julkaistut ennakkoratkaisut sekä KHO:n KVL:n ratkaisuihin antamat päätökset vuodesta 2011 alkaen. Uusia tapauksia lisätään säännöllisesti. Teoksessa niukasti kirjoitetut ratkaisut on avattu selventävästi. Teos on erittäin hyödyllinen muun muassa veroasiantuntijoille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20129789521423543

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii