Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tilinpäätöksen tulkinta

Jarmo Leppiniemi, Raili Leppiniemi, Timo Kaisanlahti

Päivitetty 11.5.2021

Tilinpäätöksen tulkinta kertoo, mihin tilinpäätöstä luettaessa kannattaa kiinnittää huomiota. Teoksessa tutkitaan, millaisia signaaleja tilinpäätösratkaisu voi antaa ulkopuoliselle lukijalle ja miten yksittäisiä tietoja yhdistelemällä tuloslaskelmasta, taseesta ja liitetiedoista saadaan uutta tietoa yrityksestä. Tilinpäätöstä tarkastellaan kahdesta näkökulmasta: toisaalta lukijan ja analysoijan kannalta, toisaalta tilinpäätöksestä vastaavan kannalta. Teoksessa tilinpäätös käydään erä erältä läpi ja näytetään esimerkkien avulla, mihin kannattaa kiinnittää huomiota ja mitä huomiot kertovat yrityksestä. Samoin paneudutaan siihen, mitä lukija saa toimintakertomuksesta selville sekä miten tunnuslukuja analysoidaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423727

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin:


MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii