Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainvälinen varallisuusoikeus pääpiirteittäin

Kansainvälinen varallisuusoikeus pääpiirteittäin on helppolukuinen ja kattavan yleiskuvan antava teos kansainvälisestä varallisuusoikeudesta. Pääpaino on ns. yhtenäistetyssä lainvalinnassa ja sen keskeisessä oikeuslähteessä, vuoden 1980 Rooman yleissopimuksessa. Teoksessa teoria sidotaan käytäntöön lukuisin esimerkein ja oikeustapauksin. Runsaat lähdeviittaukset ja kattavat kirjallisuusluettelot opastavat lukijaa alkuperäislähteille, kätevä asiahakemisto ja artiklahakemisto puolestaan tekevät kirjasta hyvän käsikirjan. Kirjan liitteeksi on koottu aiheeseen liittyvät tärkeimmät sopimustekstit ja muu virallisaineisto.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526327693

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii