Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Aviovarallisuusoikeus

Tapani Lohi

Teos on systemaattinen yleisesitys Suomen aviovarallisuusoikeudesta. Siinä käsitellään perusteellisesti niitä aviopuolisoiden varallisuus- ja velkasuhteita koskevia kysymyksiä, joihin liittyy avioliitosta johtuvia erityispiirteitä. Esillä ovat esimerkiksi - omistuksen määräytyminen - avio-oikeus - omaisuuden vallinta - puolisoiden velkavastuu - puolisoiden väliset lahjat - puolisoiden elatus ja - avioero- ja jäämistöositus. Osituksen osalta tarkastellaan mm. ositettavaa omaisuutta ja sen arvon määrittämistä, velkojen kattamista, vastikkeita, osituksen sovittelua, ositusmenettelyä sekä osituksen moitetta ja muita osituksen riitauttamistapoja. Teos on käytännönläheinen ja keskittyy konkreettisiin laintulkintakysymyksiin. Tarkoituksena on, että puolisoa ositusriidassa edustava lakimies tai pesänjakaja hyötyisi teoksesta myös aviovarallisuusoikeuden erityisasiantuntemusta edellyttävissä tapauksissa. Teos on tarpeellinen tietolähde asianajajien lisäksi myös tuomareille, ulosottotoimen viranhaltijoille sekä kaikille muille perhevarallisuusasioiden parissa työskenteleville. Teos sopii myös oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521420269

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Perhe- ja perintöoikeus

Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus sisältää perintö- ja testamenttioikeuden sekä lapsisoikeuden parhaat kommentaarit ja yleisteokset. Monipuolisessa hyllyssä on katettuna myös vanhuusoikeus ja edunvalvonta sekä kansainvälinen perhe- ja perintöoikeus. Myös jäämistösuunnitteluun ja perunkirjoituksen laatimiseen löydät apua. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii