Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Aviovarallisuusoikeus

Tapani Lohi

Teos on ajantasainen ja systemaattinen yleisesitys Suomen aviovarallisuusoikeudesta. Siinä käsitellään perusteellisesti aviopuolisoiden varallisuussuhteita koskevia kysymyksiä. Esillä ovat esimerkiksi omistuksen määräytyminen, avio-oikeus, omaisuuden vallinta, puolisoiden velkavastuu, puolisoiden väliset lahjat, puolisoiden elatus ja omaisuuden ositus. <br><br>Aihetta lähestytään aviovarallisuusoikeuden teoreettisista perusteista käsin, mutta tarkastelu on käytännönläheistä ja keskittyy konkreettisiin laintulkintakysymyksiin. Teos on suunnattu vaativaan ammattikäyttöön.<br><br>Teoksessa esitetty perustuu laajaan oikeustieteelliseen lähdemateriaaliin. Nyt julkaistavassa toisessa painoksessa on otettu kattavasti huomioon uusin lainsäädäntö, oikeuskirjallisuus ja korkeimman oikeuden käytäntö. <br><br>OTT, dosentti Tapani Lohi opettaa perhe- ja jäämistöoikeutta Helsingin yliopistossa. Hän on julkaissut useita teoksia avioliitto- ja jäämistöoikeuden alalta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521449598

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Perhe- ja perintöoikeus

Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus sisältää perintö- ja testamenttioikeuden sekä lapsisoikeuden parhaat kommentaarit ja yleisteokset. Monipuolisessa hyllyssä on katettuna myös vanhuusoikeus ja edunvalvonta sekä kansainvälinen perhe- ja perintöoikeus. Myös jäämistösuunnitteluun ja perunkirjoituksen laatimiseen löydät apua. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Perhe- ja perintöoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii