Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Arvonlisäverotus

Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Leena Äärilä, Mika Jokinen, Mikko Pikkujämsä

Päivitetty 20.9.2023

Arvonlisäverotus tarjoaa ajantasaista, selkeästi jäsenneltyä tietoa arvonlisäverotuksesta. Se on päivittyvä digitaalinen hakuteos, jossa asiantuntijat avaavat arvonlisäverolain sisällön käytännönläheisesti ja jossa seurataan lainsäädännön muutoksia sekä vireillä olevia muutoshankkeita. Teoksessa kerrotaan mm. - mikä on arvonlisäverolain soveltamisala - mikä toiminta kuuluu verotuksen ulkopuolelle - ketkä ovat arvonlisäverovelvollisia - mikä on verollista myyntiä - miten palveluiden myyntimaa määräytyy eri tilanteissa Yhteisökaupan, viennin ja tuonnin tilanteita käsitellään laajasti, samoin käytännön verotusmenettelyä sekä varainsiirtoverotusta. Tärkeimmät kiinteistöjen ja arvopaperien luovutukseen liittyvät varainsiirtoverokysymykset esitetään lyhyesti. Teoksen avulla lukija saa tiedon vahvistetuista laeista, Verohallinnon päätöksistä ja ohjeista sekä KHO:n ja KVL:n ratkaisuista, kommentoituina. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset. Tällä hetkellä teoksen päivittämisestä vastaavat johtava veroasiantuntija Mika Jokinen Verohallinnosta ja oikeusneuvos Mikko Pikkujämsä korkeimmasta hallinto-oikeudesta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423437

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: KLT-kirjallisuusTaloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus sisältää Alma Talentin kustantamat KLT-tentin aineistovaatimusten teokset.

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain.

Alma Talentin kustantama KLT-tenttivaatimuksiin kuuluva kirjallisuus on koottu yhteen hyllyyn. Löydät hyllystä vuoden 2023 tenttikirjallisuuden päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, KILAn ratkaisut 1998-, Kuntalaki, Liikekirjanpito, Yhtiöoikeus, Yritysoikeus, Yritysverotus I-II sekä verkkokirjan Kauppa- ja varallisuusoikeuden pääpiirteet. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii