Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Urheiluliigan organisointi

Urheiluliigan organisointi selvittää käytännönläheisesti liigamuotoisen urheilutoiminnan organisoinnissa esiin nousevia kysymyksiä. Teos selvittää perusteellisesti mm.: - Mitä sisällöllisiä tavoitteita urheiluliigan organisoinnille voidaan asettaa? - Missä rajoissa lajiliitto voi ulkoistaa liigatoiminnan erilliselle yhtiölle ja mitä vaikutuksia ulkoistamisella on toimivaltakysymyksiin? - Onko liigatoiminnan ulkoistamisella kilpailuoikeudellisia vaikutuksia? - Onko niin sanottu suljettu liiga kilpailuoikeudellisesti hyväksyttävä? - Miten aatteellinen yhdistys, osuuskunta ja osakeyhtiö soveltuvat liigayhteisön organisoitaviksi? Urheiluliigan organisointi on kiinnostava katsaus liigatoiminnan haasteisiin ja toimii erinomaisena työvälineenä urheilujärjestöille sekä urheilutoiminnan parissa toimiville. Kirja soveltuu myös käsikirjaksi urheilujuridiikkaa harjoittaville asianajotoimistoille sekä yliopisto ja ammattikorkeakouluihin opintoihin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789526328492

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii