Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tekijänoikeus

Tekijänoikeus - kommentaari ja käsikirja on ensimmäinen Suomessa julkaistu koko tekijänoikeuslain kattava, säännös säännökseltä etenevä kommentaariteos. Siinä on otettu huomioon 1.1.2006 voimaan tulleet tekijänoikeuslain lukuisat muutokset ja tarkennukset. Teoksen selkeän rakenteen ja käsittelytavan ansioista lukijan on helppo ymmärtää säännösten väliset yhteydet ja lain kokonaisrakenne. Ensimmäisessä osassa tarkastellaan yksityiskohtaisesti kutakin lain säännöstä sekä niihin liittyvää oikeuskäytäntöä. Kirjan toisen itsenäisen osan muodostaa tekijänoikeuden sanasto, josta löytyy nopeasti ja vaivattomasti vastaus useimpiin tekijänoikeuden peruskysymyksiin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526317496

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii