Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Liikesalaisuudet ja salassapitosopimukset

Tom Vapaavuori

Teoksessa selvitetään yksityiskohtaisesti, mitä käsitteet liikesalaisuus, yrityssalaisuus sekä liike- ja ammattisalaisuus tarkoittavat ja mikä on niiden lakisääteinen suoja. Teoksessa käsitellään perusteellisesti myös huomattavasti yleistynyttä salassapitosopimusta, joka on merkittävin yksittäinen yrityssalaisuuksien suojaamiskeino. Lisäksi teos tarjoaa useita käytännön neuvoja yrityssalaisuuksien suojaamiseksi. Yrityssalaisuudet, liikesalaisuudet ja salassapitosopimukset (aik. Yrityssalaisuudet ja salassapitosopimukset) oli ilmestyessään ensimmäinen systemaattinen kokonaisesitys useiden eri lakien sääntelemästä vaikeasti hallittavasta kokonaisuudesta. EU:n liikesalaisuusdirektiivin säätämisen myötä Suomeen on valmisteilla liikesalaisuuksien suojaa koskeva uusi laki (tulee voimaan kevät-kesällä 2018) ja teos tulee käsittelemään perusteellisesti uutta lainsäädäntöä. Teoksen kirjoittaja toimii työryhmän jäsenenä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20199789521433498

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Yritysoikeus

Verkkokirjahylly Yritysoikeus sisältää kattavasti kirjoja yhtiöoikeudesta, kilpailulainsäädännöstä ja immateriaalioikeudesta. Myös osuuskuntiin, yhdistyksiin ja säätiöihin liittyvät kirjat löytyvät täältä. Lisäksi löydät hyllystä kiinnostavia teoksia mm. liike- ja salassapitosopimuksista, jakamistaloudesta ja startup-juridiikasta. Julkiset hankinnat ja markkinointioikeus kuuluvat myös Yritysoikeuden hyllyn valikoimaan. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Yritysoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii