Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sananvapauslain käsikirja

Uudessa 2003 voimaan astuneessa sananvapauslaissa annetaan tarkempia määräyksiä perustuslaissa turvatun sananvapauden käyttämisestä. Uudella lailla korvataan ja kumotaan painovapaus- ja radiovastuulaki kokonaan. Lain säännökset koskevat kaikkia joukkoviestimiä. Kirja on ainutlaatuinen kommentaariteos. Siinä käydään selkeästi ja käytännönläheisesti läpi sananvapauslaki kokonaisuudessaan ja kerrotaan, mikä merkitys sen säännöksillä on käytännön työn kannalta. Teoksessa kerrotaan mm., kenellä on vastuu julkaistun viestin sisällöstä, miten vahingonkorvausvastuu määräytyy, mihin lähdesuoja ulottuu ja mille joukkoviestimille on määrättävä päätoimittaja tai vastaava toimittaja. Lisäksi siinä selvitetään oikeutta vastineeseen ja oikaisuun sekä verkkoviestintää koskevia erityissäännöksiä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20039789526328294

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii