Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perhevarallisuusoikeus

Aulis Aarnio, Urpo Kangas

Perhevarallisuusoikeus on perhe- ja perintöoikeuden kattava parisuhdeoikeuden perusteos. Teoksessa selvitetään avioliittoa, rekisteröityä parisuhdetta, avoliittoa ja samaa sukupuolta olevien henkilöiden rekisteröimätöntä parisuhdetta koskevien oikeusohjeiden sisältöä. Teos luo kokonaiskuvan eri parisuhdemuotojen oikeusvaikutuksista ja siitä, miten parisuhteen osapuolet voivat sopimuksin vaikuttaa keskinäiseen oikeussuhteeseensa. Teoksessa tarkastellaan parisuhdekumppanien oikeudellista asemaa aviopuolisoiden oikeudellisen aseman kautta. Teoksen keskeisiä aihepiirejä ovat: - osapuolten oikeusasema parisuhteen aikana ja sen purkauduttua - osapuolten mahdollisuus tehdä sopimuksia parisuhteen aikana ja sen purkautumisen varalta - lakimääräinen perintöoikeus ja testamenttioikeus - omistusoikeuden kirjaaminen parisuhteen purkautumisen jälkeen. Teos on kirjoitettu perusoppikirjaksi oikeustieteellisiin tiedekuntiin. Tiiviin esitystapansa ja kattavuutensa puolesta se sopii myös joka kodin perhevarallisuusoikeuden käsikirjaksi. Lukijan apuna ovat laajat oikeustapaus- ja asiahakemistot. Teoksen lähdeaineisto on systematisoitu jokaisen luvun loppuun yhtenäiseksi tietopaketiksi. Teos sisältää viittaukset verkkotietoaineistoon. Teoksen kirjoittajat ovat alansa tunnetuimpia ja tunnustetuimpia tutkijoita.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789521418297

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii