Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työoikeudellisen yhdistyksen vuosikirja 2021

Jaana Paanetoja

Vuosikirjassa on neljä artikkelia ja yksi näkökulma-kirjoitus. Artikkelit ovat: Hölttä, Kalevi: Yleinen työtaisteluvapaus? Jarmas, Timo: Covid-19 ja työlainsäädäntö Saarensola, Satu: Riita-asiat ja oikeudenkäyntikulut – hovioikeustuomarin mahdollisuudet vaikuttaa kulujen määrään Seljavaara, Semmi: Yhteistoiminta-asiamies työneuvoston lausuntojen pyytäjänä Näkökulma: Salminen, Joel: Ajatuksia hallituksen ehdottamasta uudesta yhteistoimintalaista

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20229789521447297

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii