Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tilinpäättäjän käsikirja

Jarmo Leppiniemi, Timo Kaisanlahti

Kirjassa esitellään tilinpäätöksen laadinnassa tarvittava lainsäädäntö ja sen soveltaminen sekä kirjanpitolautakunnan ratkaisut ja olennaiset oikeustapaukset, myös tilinpäätökseen liittyvien verokysymysten osalta. Kolmas uudistettu painos huomioi kauttaaltaan 1.1.2016 voimaan tulevan uuden kirjanpitolain. Tilinpäättäjän käsikirja on tarkoitettu tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laatijoille, laadinnassa avustaville sekä laadinnasta vastaaville ohjekirjaksi. Kirja on hyödyllinen myös tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen lukijoille ja analysoijille. OTT, KTM Timo Kaisanlahti on toiminut kirjanpitolautakunnan puheenjohtajana vuodesta 2010 alkaen ja hän on myös kirjapitolain uudistamistyöryhmän puheenjohtaja. Professori Jarmo Leppiniemi on toiminut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa liiketaloustieteen, erityisesti laskentatoimen professorina. Lisäksi Leppiniemi on toiminut muun muassa kirjanpitolautakunnan puheenjohtajana ja valtion tilintarkastuslautakunnan jäsenenä sekä ollut mukana useiden yhteisöjen hallinnossa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521427091

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii