Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Ympäristöoikeus

Kari Kuusiniemi, Ari Ekroos, Anne Kumpula, Pekka Vihervuori

Päivitetty 1.1.2023

Kaikissa talouselämän päätöksissä on otettava huomioon niiden ympäristölliset, useimmiten juuri luonnonsuojelulliset, tekijät. Ympäristöoikeuteen kuuluvat myös vuosisataisia perinteitä vaalivat rakennus- ja kaavoitusoikeus, jotka ovat kaiken infrastruktuurin takana esimerkiksi yleiskaavan hyväksymisessä, moottoritien rakentamisessa ja kesämökin salaojittamisessa. Ympäristöoikeus-hakuteos on jaettu kahdeksaan pääjaksoon, joista ensimmäisessä esitellään ympäristöoikeuden perusteet ja erityispiirteet. Seuraavissa kuudessa jaksossa käydään läpi ympäristöoikeuden eri lohkot: kiinteistöasiat, ympäristönkäytön suunnittelu, johon lukeutuvat mm. kaavoitus ja ympäristövahinkojen arviointi, luonnonvarojen hyödyntäminen, ympäristön muuttamiseen liittyvät toimenpiteet, luonnon-, maiseman- ja kulttuurinsuojelu sekä ympäristön- ja terveydensuojelu. Viimeisessä jaksossa tarkastellaan ympäristövastuuta ja ympäristövahinkojen korvaamista. Ympäristöoikeus-teos kuuluu Oikeuden perusteokset -sarjaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20009789521423826

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Juridiikan hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii