Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Maakaaren järjestelmä I

Yksityiskohtaisesti ja monien esimerkkien avulla tarkastellaan mm. kiinteistönkaupan vähimmäisedellytyksiä, purkavan, lykkäävän ja kielletyn ehdon merkitystä sekä kiinteistökaupan esisopimusta, kaupan purkamista ja erilaisia suoritus-, laatu- ja vallintavirheitä. Muista luovutuksista käydään läpi kiinteistön vaihto, lahja ja käyttöoikeudet. Teoksen lähtökohtana on maakaaren säännösten asiakokonaisuuksittain etenevä tarkastelu, mutta samalla huomioidaan myös muu kiinteistönkauppaan liittyvä normisto ja oikeuskäytäntö. Säännösten tarkoitusten ja taustojen esittämisen avulla tarjotaan lisäksi linjauksia lain tulkintaan. Systemaattisuutensa ja selkeytensä vuoksi teos on myös erinomainen työväline ja käsikirja.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20029789526327785

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii