Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sukupolvenvaihdoksen verotus

Janne Juusela, Sami Tuominen

Päivitetty 30.5.2023

Fokus Sukupolvenvaihdoksen verotuksessa Janne Juusela ja Sami Tuominen käsittelevät kattavasti sukupolvenvaihdoksen eri toteuttamistapojen veroseuraamukset luopujan, jatkajan ja kohdeyrityksen kannalta. Teoksessa huomioidaan sekä eri yritysmuotojen että maa- ja metsätilan sukupolvenvaihdoksen verotus. Lukuisat esimerkit ja oikeustapaukset tekevät teoksesta käytännönläheisen apuvälineen sukupolvenvaihdoksen verosuunnitteluun. Fokus Sukupolvenvaihdoksen verotus soveltuu asianajajille, tilintarkastajille, oikeuslaitoksen palveluksessa työskenteleville, veroviranomaisille ja muille verotuksen ammattilaisille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20129789521423703

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii