Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainvälinen prosessioikeus pääpiirteittäin

Kansainvälinen prosessioikeus pääpiirteittäin - teos valottaa käynnissä olevaa prosessioikeuden kansainvälistymiskehitystä. Se kertoo, mitä tapahtuu ja mitä tulee ottaa huomioon, kun ulkomaalaista tuomitaan suomalaisessa oikeusistuimessa tai kun suomalainen yritys hakee oikeutta ulkomailla. Teos pohtii myös, minkä maan lakia tapauksissa sovelletaan, mikä tuomioistuin on toimivaltainen, mitä merkitsevät eurooppalaiset ja kansainväliset sopimukset sekä kuinka tuomio saadaan pannuksi täytäntöön ja miten täytäntöönpano turvataan vieraassa maassa? Teos käsittelee aihettaan perusteellisesti, mutta selkeästi. Teoksen käytännönläheisyyttä lisätään runsailla esimerkeillä, ja selkeät hakemistot tekevät kirjasta helppokäyttöisen työkalun.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20039789526327686

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii