Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Holhoustoimen pääpiirteet

Holhoustoimen pääpiirteet -teos antaa yleiskuvan holhoustoimilaista. Kirjassa selvitetään erilaisia edunvalvonnan keinoja sekä edunvalvojan ja päämiehen asemaa. Siinä tarkastellaan myös viranomaisten eli maistraatin ja tuomioistuinten toimivaltaa. Teoksen uudistetussa laitoksessa on otettu huomioon sekä lain kahdeksana ensi vuotena julkaistu oikeuskäytäntö, että syksyllä 2007 voimaan tulleet holhoustoimilain uudistukset ja edunvalvontavaltuutusta koskeva laki. Kirja on tarkoitettu sekä oppikirjakäyttöön että perusteokseksi niille, jotka tarvitsevat tietoa holhoustoimesta. OTT Pertti Välimäki on Helsingin yliopiston siviilioikeuden dosentti. Hän työskentelee korkeimmassa oikeudessa oikeusneuvoksena.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20089789526327587

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii