Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritysjärjestelyt

Raimo Immonen

Tehokas ja kannattava liiketoiminta edellyttää valmiuksia omistuksen ja yritysrakenteiden muuttamiseen kilpailutilanteen vaatimusten mukaisesti. Tällaisia yritysjärjestelyjä ovat muun muassa sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto ja osakkeiden erilaiset vaihtojärjestelyt sekä tarpeen vaatiessa toiminnan alasajo yhtiön purkamisen kautta.<br><br>Uudelleenjärjestely voidaan toteuttaa monella tavalla. Tarkoituksenmukaisimman vaihtoehdon suunnittelu on korostetun yksilöllistä ja ratkaistaan yrityksen omista lähtökohdista. Samanaikaisesti tulee ottaa huomioon yhtiö- ja verolakien sekä luotto- ja vakuuslainsäädännön monin kohdin keskenään ristiriitaisia vaatimuksia. Teos kertoo järjestelyissä noudatettavista menettelyistä lakien yhteensovittamisen näkökulmasta, ja se auttaa hallitsemaan omistajien, velkojien ja yritysjohdon suojantarpeita sekä tilanteisiin liittyvää vaativaa verosuunnittelua.<br><br>Teos on hyödyllinen käsikirja niille, jotka käytännössä suunnittelevat, konsultoivat tai panevat täytäntöön yritysjärjestelyjä taikka tekevät niitä koskevia päätöksiä. Teos sopii erinomaisesti myös opetuskäyttöön yliopistoihin ja korkeakouluihin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20229789521446580

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Yritysoikeus

Verkkokirjahylly Yritysoikeus sisältää kattavasti kirjoja yhtiöoikeudesta, kilpailulainsäädännöstä ja immateriaalioikeudesta. Myös osuuskuntiin, yhdistyksiin ja säätiöihin liittyvät kirjat löytyvät täältä. Lisäksi löydät hyllystä kiinnostavia teoksia mm. liike- ja salassapitosopimuksista, jakamistaloudesta ja startup-juridiikasta. Julkiset hankinnat ja markkinointioikeus kuuluvat myös Yritysoikeuden hyllyn valikoimaan. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Yritysoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii