Sulje tulostustila
Kirjaudu

Työsuhdekeksinnöt

 Timo Kivi-Koskinen,  Lassi Lepistö

Alan perusteos työsuhdekeksinnöistä nyt päivitettynä. Teos sisältää ajantasaisen tiedon työsuhde- ja korkeakoulukeksintölainsäädännöstä sekä tuomioistuinten ja keksintölautakunnan oikeuskäytännöstä.

Teos on käytännönläheinen, kattava ja havainnollistavia esimerkkejä sisältävä alan kulmakivi päivitettynä, joka antaa selkeäsanaisesti ja mutkattomasti vastauksia niin yritysten kuin korkeakoulujen sekä yksityisten henkilöiden, kuten keksijöiden, kohtaamiin kysymyksiin työ- tai virkasuhteessa tai korkeakouluissa palvelussuhteessa tehtyihin keksintöihin liittyen. Teos sopii käsikirjaksi selkeyttämään keksintöön liittyvien oikeuksien hahmottamista ja ohjaamaan oikeuksien siirroista ja korvauksista sopimista. Teoksen tiedoista on myös hyötyä jokaiselle, joka työskentelee patenttien tai hyödyllisyysmallien parissa, tai tuotekehityksessä taikka tutkimuksissa.

Kirja on aikaisemman vuonna 2002 julkaistun erittäin suositun alan perusteoksen toinen uudistettu ja täydennetty painos, joka käsittelee systemaattisesti työsuhdekeksintöjä ja myös niihin läheisiä korkeakoulukeksintöjä.

Vuosi:2019
ISBN:978-952-14-3848-6
Verkkokirjahyllyssä:Työoikeus

Tilaa VerkkokirjahyllyTilaa BisneskirjastoTilaa Sijoituskirjasto
Kokeile veloituksetta
Katso myös
Fokus
Talousfokus, VerotusfokusFokus
Arvonlisäverotus
Auvo Nieminen, Leena Äärilä, Raimo Anttila, Mika Jokinen
180,00 €
JuridiikkafokusFokus
Verkkokirjahylly
Fokus
Fokus
Talousjohtaminen
Jukka Pellinen