Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tasa-arvolaki työsuhteessa

- Miten tasa-arvosuunnitelma tehdään? - Mitä syrjinnän kiellot käytännössä tarkoittavat? - Milloin palkkaerot ovat hyväksyttäviä? - Mitä voi tehdä, jos kokee tulleensa syrjityksi perheenhuoltovelvoitteiden perusteella? Asioita käsitellään kirjassa käytännönläheisesti, esimerkkejä ja oikeustapauksia käytetään paljon ja lakipykälille annetaan selkeitä soveltamisohjeita. Käsittelytapansa ja kattavien hakemistojensa ansiosta teos on erinomainen työvälinen kaikille tasa-arvolain säännösten parissa työskenteleville.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328386

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii