Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Lain ja hyvän tavan vastaiset sopimukset

Otto Meri

Lain ja hyvän tavan vastaiset sopimukset on sopimusoikeudellinen väitöskirja kiellonvastaisista oikeustoimista ja niiden oikeusvaikutuksista. Teoksessa käsitellään lain tai hyvän tavan vastaisia sopimusehtoja ja -tyyppejä. Väitöskirja tarjoaa systemaattisen esityksen siitä, millä tavalla oikeustoimen pakottavan sääntelyn vastaisuus vaikuttaa sopimuksen osapuolten oikeusasemiin. Teoksessa tarkastellaan lain ja hyvän tavan vastaisten oikeustoimien oikeusvaikutuksia syventyen erityisesti puuttumattomuusperiaatteen merkitykseen osana voimassa olevaa oikeutta. Väitöskirjassa käsitellään myös lain ja hyvän tavan vastaisten oikeustoimien läheisilmiöitä: valeoikeustoimia, keinotekoisia järjestelyitä ja oikeuden väärinkäytön kieltoa. Teoksessa käydään kattavasti läpi lain ja hyvän tavan vastaisia oikeustoimia koskevaa suomalaista ja pohjoismaista oikeuskäytäntöä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521447389

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Siviilioikeus

Verkkokirjahylly Siviilioikeus sisältää ammattisi kannalta hyödylliset teokset mm. sopimus- ja velvoiteoikeudesta. Myös vahingonkorvausoikeutta ja mm. reklamaatiovelvollisuutta ja vanhentumista käsittelevät kirjat löytyvät täältä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Siviilioikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii