Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työsopimuslaki

Työsopimuslaki on tärkein työelämän laki. Siinä säädetään työsopimuksen tekemisestä, työnantajan ja työntekijän tärkeimmistä oikeuksista ja velvollisuuksista sekä työsopimuksen päättämisestä. Tässä käytännönläheisessä teoksessa käydään läpi työoikeuteen liittyvät perusasiat asiantuntevasti ja havainnollisesti. Kirjassa tarkastellaan mm. työsopimusta tehtäessä huomioitavia asioita, työnantajan ja työntekijän velvollisuuksia työsuhteen aikana, perhevapaita, lomauttamista, työsopimuksen irtisanomista ja purkamista, lainvastaisesta menettelystä maksettavia vahingonkorvauksia sekä työehtosopimusten yleissitovuutta. Teos sisältää lisäksi uusinta oikeuskäytäntöä, joka auttaa lain soveltamisessa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20089789526318288

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii