Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritysjärjestelyt

Raimo Immonen

Yritysjärjestelyillä kehitetään liiketoiminnan tai omistuksen rakenteita. Tarkoitus on vahvistaa kilpailuasemaa ja parantaa kannattavuutta ja tuloksellisuutta. Suunnittelu on vaativaa, koska monista vaihtoehdoista kaikki eivät välttämättä ole sopivia esimerkiksi verotuksen tai ajoituksen vuoksi. Teos auttaa valitsemaan kulloinkin oikeat vaihtoehdot ja kysymään oikeita kysymyksiä. Yritysjärjestely vaikuttaa paitsi yhtiön ja sen omistajien, myös rahoittajien tai henkilöstön asemaan. Menettelyissä tulee sovittaa yhteen eri lakien usein toisistaan poikkeavat vaatimukset. Teos on käsikirja kaikille niille, jotka käytännössä suunnittelevat, päättävät tai panevat täytäntöön näitä menettelyjä tai joiden tulee omien tai asiakkaiden etujen valvomiseksi olla selvillä menettelyihin liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä ja riskikohdista. Teos soveltuu myös opetuskäyttöön yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521423284

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii