Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakeyhtiölaki pienyhtiössä

Vuonna 2006 voimaan tulleella uudella osakeyhtiölailla parannettiin erityisesti pienyhtiöiden toimintamahdollisuuksia. Teos kertoo täsmällisesti, mitä erilaisten rajoitusten ja muotomääräysten poistaminen ja keventäminen tarkoittavat pienten yhtiöiden kannalta. Teoksessa kuvataan yksityisen osakeyhtiön elinkaari perustamisesta purkamiseen. Teoksessa painotetaan seikkoja, jotka ovat tunnusomaisia erityisesti yksityiselle, suppeasti omistetulle yhtiölle. Teos on laadittu siten, että yrittäjä tai muu lukija saa nopeasti ja helposti käsityksen osakeyhtiöstä sekä sitä koskevista säännöksistä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526328089

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii