Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Maankäyttö- ja rakennuslaki

Auvo Haapanala, Hannu Ranta, Jukka Reinikainen, Ritva Koljonen, Pekka Hallberg

Maankäyttö- ja rakennuslaki on tärkeimpiä elinympäristöämme koskevia lakeja. Se sisältää maankäytön suunnittelun, kaavoituksen ja rakentamisen perussäännökset. Sääntely koskettaa jokaista kuntaa, rakennuttajaa, maanomistajaa ja asukasta. Teoksessa käydään läpi maankäyttö- ja rakennuslain sekä -asetuksen sisältö ja annetaan tulkinnat ja soveltamisohjeet pykälittäin. Kirjassa on huomioitu lainsäädännön kehitys ja tuoreimmat muutokset, jotka koskevat mm. maakuntakaavojen ja kuntien yhteisten yleiskaavojen alistusvelvollisuuden poistumista, ELY-keskusten tehtävien muutosta, poikkeamistoimivallan siirtoa kunnille, valituslupajärjestelmän laajentamista, 3D-kiinteistöjä, nollaenergiarakennuksia ja rakennusten esteettömyyttä. Teoksessa on huomioitu myös käytännön kokemukset ja keskeinen oikeuskäytäntö.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20209789521441080

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Asuminen ja ympäristöoikeus

Verkkokirjahylly Asuminen ja ympäristöoikeus tarjoaa käyttöösi keskeiset asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät juridiset teokset sekä ympäristöoikeuden ja ympäristövahinkojen yleisteokset. Hyllystä löytyy laaja teossarja maakaaresta ja maankäyttö- ja rakennuslaista. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Asuminen ja ympäristöoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii