Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työsopimus ja ehdot erityistilanteissa

Harri Hietala, Keijo Kaivanto, Mikko Hurmalainen

Teoksessa käsitellään työsopimusta ja erityisesti tilanteita, jotka jollakin tavalla poikkeavat normaalista kokoaikaisesta ja toistaiseksi voimassa olevasta työsopimuksesta. Nämä poikkeavat tilanteet aiheutuvat mm. työtehtävistä, olosuhteista, alaan ja ammattiin liittyvistä erityispiirteistä, vastuista ja riskeistä, tilapäisyydestä, aikasidonnaisuudesta, työn järjestelyistä, etuuksista, poissaolosta työstä, työkykyisyydestä tai lainsäädännöstä. Kirjassa tarkastellaan myös muita työn tekemistä koskevia sopimuksia sekä näiden ja työsopimussuhteen välistä rajanvetoa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20179789521431081

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii