Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Onnistu rekrytointihaastattelijana

Usein valintapäätös perustuu monille tekijöille, joiden keskinäisen painon määrittely voi olla vaikeaa. Toinen merkittävä päätöksentekoa vaikeuttava seikka on, että ratkaisua ei voida tehdä täydellisen varmuuden olosuhteissa. Päätöksentekijä ei aina tiedä, että hän saavuttaa varmasti valintansa seurauksena sen, mikä oli tavoitteena. Rekrytointihaastattelu on keskeisesti yhteydessä esimiehen työn onnistumiseen, se on johtamisen ensiaskel. Kirja esittelee rekrytointihaastattelun viestintä-, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotapahtumana, jonka läpivientiin on monta tapaa. Rekrytointihaastattelu on kuin mikä hyvänsä erityistilanne, jossa on mahdollista kehittää omia taitojaan ja syventää omaa asiantuntemustaan. Kirja on tarkoitettu rekrytointipäätöksen kanssa painiskelevalle, haastattelua tärkeimpänä tiedonkeruumetodinaan käyttävälle esimiehelle, organisaation sisäiselle HR-ammattilaiselle ja rekrytoinnin parissa työskentelevälle konsultille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526327976

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii