Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kuntalaki

Heikki Harjula, Kari Prättälä

Päivitetty 25.4.2023

Kuntalaki on ainutlaatuinen digitaalinen kuntalain kommentaari, joka päivitetään kahdesti vuodessa ajantasaiseksi. Teos on perusteellinen esitys kuntia koskevan peruslain tulkintaan. Siinä käsitellään kommentaarimuodossa pykälä kerrallaan kuntalain sisältö, oikeuskäytäntö ja yhteydet muuhun lainsäädäntöön. Myös käytännön tulkintaongelmiin esitetään ratkaisuja. Saat lisäksi kokonaiskuvan kunnallisen itsehallinnon ja kunnallishallinnon perusteista ja periaatteista sekä kunnallisoikeudesta ja kuntalaista hallinto-oikeuden erityisenä osana. Kaikki kuntalain merkittävät viimeaikaiset muutokset, kuten Lex Kittilä, on huomioitu ja käsitelty. Teoksessa seurataan sote-uudistuksen vaikutuksia kuntiin sekä kunnalliseen ja hyvinvointialueiden lainsäädäntöön.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20199789521434976

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: KLT-kirjallisuusJuridiikan hakuteokset

Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus sisältää Alma Talentin kustantamat KLT-tentin aineistovaatimusten teokset.

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain.

Alma Talentin kustantama KLT-tenttivaatimuksiin kuuluva kirjallisuus on koottu yhteen hyllyyn. Löydät hyllystä vuoden 2023 tenttikirjallisuuden päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, KILAn ratkaisut 1998-, Kuntalaki, Liikekirjanpito, Yhtiöoikeus, Yritysoikeus, Yritysverotus I-II sekä verkkokirjan Kauppa- ja varallisuusoikeuden pääpiirteet. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Parhaiden tekijöiden osaaminen on käytettävissäsi, kun kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Valikoimaan kuuluu mm. Oikeuden perusteokset -sarja, joka on suunniteltu toimimaan ensisijaisena tiedonlähteenä eri oikeudenalojen soveltamistarpeisiin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Juridiikan hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii