Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Määräajat ja oikeudenkäynti

Erkki Havansin teos tarkastelee laaja-alaisesti erilaisia juridisia määräaikoja ja niihin liittyvää sääntelyä käyden läpi mm. erilaisten valitusten, vastausten ja kanteiden määräaikoja koskevia ongelmia. Keskeisiä kysymyksiä ovat määräaikojen laskenta sekä tuomioistuimen valtuudet pidentää määräaikoja ja menetettyjen erityyppisten määräaikojen palauttamiskelpoisuus. Teoksen pääpaino on siviiliprosessissa (mukaan lukien esim. välimiesmenettely, konkurssi ja ulosotto), rikosprosessin osalta käsitellään muutoksenhaun lisäksi syyteoikeuden käyttämiseen liittyviä määräaikasääntelyjä. Määräaikojen tarkastelu kytketään käytäntöön analysoimalla laajasti KKO:n ennakkopäätöksiä. Teos on tärkeä apuväline niin tuomioistuimille kuin niissä asioiville lakimiehillekin.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526327877

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii