Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sopimusoikeus

Mika Hemmo, Kari Hoppu

Päivitetty 18.8.2022
Sopimusoikeus on kattava perusteos kaikille liike-elämässä sopimuksia tekeville, niitä tulkitseville ja niiden toteutumisesta vastuussa oleville. Teoksessa käsitellään kattavasti liike-elämän sopimuksiin liittyviä asioita sopimusvalmisteluista riidanratkaisuun. Teoksessa käydään läpi sopimuksen tekemisen eri vaiheet, sopimuksen keskeinen sisältö ja erityisiä sopimustyyppejä, kuten irtaimen kauppa, kone- ja laitetoimitukset, liikehuoneiston vuokraaminen ja asiantuntijapalvelujen tarjoaminen. Sopimusoikeudessa käsitellään myös erilaiset ongelmatilanteet, kuten sopimusrikkomus ja sopimusosapuolen konkurssi, sekä miten niihin voi varautua ja miten niissä tulisi toimia.

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

TilaaKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Laadukas valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii