Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vastuu tekijänoikeuden loukkauksesta - erityisesti tietoverkkoympäristössä

Digitaalitekniikan ja tietoverkkojen kehittymisen myötä tekijänoikeus on joutunut uusien haasteiden eteen. Toisenlaiseen toimintaympäristöön säädetty laki ei vaikeuksitta istu muuttuneeseen toimintaympäristöön. Yksi keskeisistä kysymyksistä on, kuka on vastuussa siitä, että tekijänoikeudella suojattua materiaalia käytetään tietoverkossa ilman oikeudenhaltijan lupaa. Kirjassa keskitytään voimassa olevan oikeuden tarkasteluun, mutta myös vireillä olevan tekijänoikeuslain uudistamishanke on otettu huomioon. Kansallisen oikeuden ja tuomioistuinten ratkaisujen lisäksi teoksessa on käsitelty laajasti ruotsalaista ja saksalaista oikeutta sekä oikeuskäytäntöä. Kirja on hyödyllinen kaikille oikeuslaitoksessa tai yksityisen palveluksessa työskenteleville, jotka työssään joutuvat tekemisiin tekijänoikeudellisten kysymysten kanssa. Teos on Katariina Sorvarin väitöskirja.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328577

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii