Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Henkilötietolaki käytännössä

Henkilötietolaki käytännössä -kirja antaa henkilötietoja työssään tai vapaa-aikanaan käsittelevälle lukijalle ja omien henkilötietojensa käsittelystä kiinnostuneelle kattavan kuvauksen henkilötietolaista, lain kansainvälisestä ja kotimaisesta taustasta, peruskäsitteistä ja soveltamisesta päivittäisissä tilanteissa. Teoksessa painotetaan erityisesti tietosuojaviranomaisten ja tuomioistuinten henkilötietolain soveltamisesta vuosien aikana kertynyttä käytäntöä ja ohjeistusta, minkä lisäksi käsitellään mm. tietoturvallisuuteen liittyviä vaatimuksia ja käytänteitä sekä arkaluontoisten tietojen erityispiirteitä; niiden käsittelyä, säilyttämistä ja hävittämistä. Muun ohella perehdytään henkilörekisterin ylläpitoon, henkilötietojen käsittelyn ohjaukseen ja valvontaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789526327570

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii