Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Arvonlisäverotus käytännössä

Kaisa Lamppu, Tiina Ruohola

Arvonlisäverotus käytännössä on selkeä ja kattava teos koko arvonlisäverotuksen kentästä. Teos sisältää lukuisia soveltamista helpottavia käytännön esimerkkejä.<br><br>Uudistetussa, 13. painoksessa käydään läpi ajankohtainen arvonlisäverolainsäädäntö ja uusin oikeuskäytäntö. Kirjan teemoja ovat mm.<br><br>• Rajanvedot verollisen ja verottoman myynnin välillä<br>• Kansainvälisen kaupan tilanteet: tavara- ja palvelukaupassa<br>• Vähennysoikeudet perusperiaatteena ja niiden rajoitukset<br>• Kiinteistöjen arvonlisäverokysymykset<br>• Laskumerkintävaatimukset ja niiden merkitys käytännössä<br><br>Kirja on kokonaisesitys arvonlisäverotuksesta ja sen eri osa-alueista. Lukijalle tulee selkeä käsitys siitä, mitä arvonlisäverotus on, mitä raportointivelvoitteita arvonlisäverotukseen liittyy ja miten arvonlisäverotus vaikuttaa yrityksessä tehtäviin päätöksiin.<br><br>Kirjassa käsitellään arvonlisäverotusta kokonaisuuksien kautta, yhdistäen arvonlisäverolain pykälät kyseisiä teemoja koskeviin oikeustapauksiin ja Verohallinnon ohjeisiin.<br><br>Teoksen kirjoittajilla on laaja kokemus arvonlisäverotuksen alalta. OTK Kaisa Lamppu toimii välillisen verotuksen asiantuntijana PricewaterhouseCoopers Oy:ssä. Tiina Ruohola on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n välillisen verotuksen asiantuntija ja BusinessEuropen VAT policy -ryhmän puheenjohtaja.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521449475

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Tilitoimisto-hyllyVerotusTaloushallinto

Verkkokirjahyllyn Tilitoimisto-hylly sisältää täsmävalikoiman kirjoja tilitoimistotyöhön.

Tilitoimistoammattilaisena kohtaat yrittäjien ja yritysten haastavia kysymyksiä laidasta laitaan. Milloin kyse on tilinpäätöksestä tai sen suunnittelusta, toiminnan kannattavuudesta tai ennakoinnista tai vaikkapa verotukseen liittyvistä pulmista – kysymysten kirjo on rajaton ja paine asiakkaan ongelman ratkaisuun kova. Työsi laadun ratkaisevat oma osaamistasosi sekä luotettavat ja ajantasaiset tietolähteet.

Alma Talentin Tilitoimisto-hylly sisältää tilitoimistoammattilaisen työssä tarvittavan kirjallisuuden – kätevästi digitaalisena, aina käytettävissäsi. Hakuominaisuuksia hyväksikäyttäen pääset nopeasti ja helposti kulloinkin tarvitsemasi tiedon äärelle. Hylly täydentyy Alma Talentin tilitoimisto-teeman uutuuskirjoilla niiden ilmestyessa.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Tilitoimisto-hylly

Verkkokirjahylly Verotus sisältää kaikki verotukseen liittyvässä asiantuntijatyössä tarvittavat ammattikirjat digikirjoina. Katettuina ovat arvonlisäverotus ja tuloverotus, ennakkoperintä ja perintö- ja lahjaverotus. Hyllystä löytyy myös teoksia verosuunnittelusta, siirtohinnoittelusta ja verotusmenettelystä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Verotus

Verkkokirjahylly Taloushallinto sisältää laajan valikoiman taloushallinnon ammattilaisen työssään tarvitsemia ammattikirjoja. Kattavasti käsiteltyjä perinteisiä teemoja ovat mm. kirjanpito ja tilinpäätös, arvonlisäverotus, tilintarkastus ja palkkahallinto. Uutta taloushallintoa löydät mm. joukkorahoitusta, jakamistaloutta, palkitsemista ja sijoittamista käsittelevistä teoksista. Myös kustannuslaskentaan, rahoitukseen ja yritysvastuuseen liittyviä teoksia on tarjolla. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Taloushallinto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii