Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Rikosasianajajan käsikirja

Markku Fredman

Rikosjuttuja hoitaville lakimiehille tarkoitettu juridinen mutta käytännönläheinen ja kattava esitys asianajajan tehtävistä ja roolista rikosprosessin alusta lainvoimaisen tuomion täytäntöönpanoon. Kirja keskittyy asianajajan päätyöhön: juttujen hoitamiseen. Pääpaino on jutun hoitamista koskevissa oikeussäännöissä. Esillä ovat myös rikosasianajajan yhteiskunnallinen rooli ja ihmisoikeusvelvoitteiden asianajajille asettamat vaatimukset sekä julkista oikeusapua ja puolustusta koskevat säädökset. Mukana myös: * kuinka laadin hyvän valituskirjelmän tai korvausvaatimukset? * luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia koskevat uudet lait * hyvä asianajotapa * EU:n uudet rikosprosessia koskevat direktiivit * asianajajan ilmaisunvapaus ja tiedonsaantioikeudet * oikeudenkäyntiavustajien valvonta * itsekriminointisuoja * hyödyntämiskiellot ja "ainoan ja ratkaisevan näytön" ongelmat * alaikäisen edunvalvonta rikosprosessissa * rikoksen johdosta tapahtuva luovuttaminen * vangin siirto, karkottaminen, armahdus.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789521419478

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii