Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Edunvalvontavaltuutus

Tuomo Antila

Edunvalvontavaltuutus on uusi oikeudellinen instituutio, jonka avulla henkilö voi etukäteen määrätä jonkun hoitamaan asioitaan sen varalta, että hän tulee sairauden tai muun syyn vuoksi kykenemättömäksi hoitamaan niitä itse. Edunvalvontavaltuutusta koskeva laki tuli voimaan 1.11.2007. Kirjassa selvitetään systemaattisesti uuden lain sisältöä ja soveltamista. Käytännönläheinen yleisteos on tarpeellinen erityisesti asianajajille, julkisille oikeusavustajille ja pankkilakimiehille sekä maistraattien ja tuomioistuinten virkamiehille. Siitä on hyötyä myös edunvalvontavaltuutettuina toimiville henkilöille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526327471

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii