Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yhdistysoikeus

Heikki Halila, Lauri Tarasti

Yhdistysoikeus on yhdistyslainsäädäntömme perusteos. Se on vakiinnuttanut kahden vuosikymmenen aikana paikkansa luotettavana tiedonlähteenä, josta lukija löytää perustellun vastauksen tärkeimpiin yhdistyskäytännössä esiin tuleviin oikeuskysymyksiin. Teos on samanaikaisesti uusimpaan tutkimustietoon perustuva yhdistysoikeuden systemaattinen yleisesitys, yhdistyslain kommentaari ja käytännön käsikirja. Tässä kirjan neljännessä, uudistetussa painoksessa on otettu huomioon vuonna 2010 toteutunut yhdistyslain osittaisuudistus. Tämän mukaisesti teoksessa tarkastellaan perusteellisesti tilintarkastuksen korvaavaa toiminnantarkastustasekä säännöksiä etäosallistumisesta yhdistyksen tai valtuutettujen kokoukseen teknistä välinettä käyttäen. Teokseen on lisätty runsaasti uutta oikeuskäytäntöä. Teoksen kirjoittajat siviilioikeuden professori Heikki Halila ja ministeri Lauri Tarasti ovat yhdistysoikeuden keskeisiä asiantuntijoita. Kirjoittajat ovat osallistuneet yhdistyslain valmisteluun, ja heillä on laaja ja monipuolinen kokemus yhdistyselämän käytännön kysymyksistä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789521418372

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu ValikoimaanTutustu ValikoimaanTutustu ValikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Laadukas valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii