Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vahingonkorvausvelan vanhentuminen

Olli Norros

Teos on perusteellinen tutkimus vahingonkorvausvelan vanhentumista koskevista oikeussäännöistä vanhentumislain mukaan ja on siksi välttämätön tietolähde kaikille vahingonkorvaus- ja vanhentumiskysymyksiä työssään käsitteleville. Tarkastelussa ovat mm. seuraavat kysymykset: - Vahingonkorvausvelan vanhentumissääntöjen yleiset tulkintaperiaatteet - Yleisen ja toissijaisen vanhentumisajan alkamishetken määräytyminen - Miten arvioidaan velkojan tietoisuuden syntymistä korvaussaatavan perustasta? - Oikeussääntöä koskevan erehdyksen merkitys - Vahingonkorvausvelan vanhentumisen katkaisemisen erityispiirteet

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521424373

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii