Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Vanhuusoikeuden perusteet

Anna Mäki-Petäjä-Leinonen, Anja Karvonen-Kälkäjä

Teoksessa käydään läpi keskeiset ikääntyviä ihmisiä koskettavat oikeudelliset kysymykset sekä lainsäädäntö. Kirjassa tarkastellaan vanhuusoikeuden keskeisiä käsitteitä ja periaatteita, vajaakykyisyyden ennakoinnin oikeudellisia instrumentteja, asumispalveluiden piiriin pääsemistä, vanhuksen asemaa terveydenhuollossa, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön vastuita ja velvollisuuksia hoidon ja huollon turvaamisessa sekä vanhuksen suojaamisen keinoja. Myös palvelutarpeen arviointiin liittyvät kysymykset ovat kirjassa esillä. Kirja on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla toimivien ammattihenkilöiden ja järjestöissä työskentelevien käsikirjaksi sekä oikeustieteen ja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoiden oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20179789521430374

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Julkisoikeus

Verkkokirjahylly Julkisoikeus sisältää kattavasti teoksia yleisestä hallinto-oikeudesta perus- ja ihmisoikeuksiin. Hyllystä löydät mm. kommentaarit esteellisyydestä, julkisuusperiaatteesta ja oikeudenkäynnistä hallintoasioissa. Myös EU-oikeutta sekä ulkomaalaisoikeutta käsittelevät kirjat sekä tiedustelulainsäädäntöön liittyvät teokset löytyvät täältä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Julkisoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii