Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakeyhtiölaki käytännössä

Osakeyhtiölaki käytännössä esittelee kattavasti osakeyhtiölain säännökset yhtiön perustamisesta sen purkamiseen. Teoksen alussa käydään läpi lakiin kirjatut yhtiöoikeudelliset periaatteet, joilla on laissa ja sen tulkinnassa merkittävä asema. Tämän jälkeen kirjassa käsitellään osakeyhtiölain yksityiskohtainen sääntely alkaen yhtiön perustamisesta, rahoituksen hankinnasta ja toiminnan järjestämisestä aina varojenjakoon, yritysjärjestelyihin sekä tilinpäätökseen ja -tarkastukseen liittyviin kysymyksiin. Myös vahingonkorvausta ja vastuuta sekä riitojen ratkaisua koskevat säännökset käydään kattavasti läpi. Teos päättyy yhtiön purkamista koskeviin kysymyksiin. Asiayhteyden niin vaatiessa myös muu osakeyhtiötä koskeva lainsäädäntö, kuten kirjanpito- ja tilintarkastuslaki, on huomioitu.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328072

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii