Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Pieni kirjanpitovelvollinen

Leppiniemien teos keskittyy pienen kirjanpitovelvollisen erityisasemaan koskien kirjanpidon ja verotuksen kysymyksiä. Pieni kirjanpitovelvollinen on erityisasemassa taseen, tuloslaskelman, liitetietojen ja toimintakertomuksen osalta säädettyjen huojennusten vuoksi. Myös menettelytapojen soveltamisen vaatimuksista on tingitty. Silti pientä kirjanpitovelvollista koskevat samat yleisperiaatteet kuin muitakin kirjanpitovelvollisia. Kirja keskittyy pelkästään pieneen ja keskisuureen kirjanpitovelvolliseen ja se on kaikilta osin voimassa olevan lainsäädännön mukainen ja siinä on huomioitu uusimmat kannanotot (KILA, VALA) sekä oikeuskäytäntö. Kirjassa käsitellään pienten yritysten lisäksi myös aatteellisten yhteisöjen, säätiöiden, asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden tilinpäätöksiä ja niihin liittyviä erityisiä ongelmia. Ammatinharjoittajan kirjanpidon ja tilinpäätöksen erityisvaatimukset ovat kirjassa mukana.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20109789526328171

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii