Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sijoittamisen ohjaaminen

Marika Salo

Kirjan tavoitteena on luoda toimintaohjeita sijoitusneuvonnan parissa työskenteleville. Kirja on tarkoitettu myös sijoittajan työkaluksi – se pyrkii vastaamaan muun muassa siihen, mitä sijoittaja voi odottaa sijoitusneuvonnalta. Sijoitussuositukset ja sijoitusneuvonta ovat sijoittajan informaatiotason turvaamisen kannalta keskeisimmässä asemassa, koska niillä pyritään vaikuttamaan sijoittajan päätöksentekoon ohjaamalla sitä tiettyyn suuntaan.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521427961

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii