Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Verotusmenettelyn perusteet

Timo Räbinä

Verotusmenettelyn perusteet on ajantasainen perusesitys verotusmenettelystä ja verotusta koskevasta muutoksenhausta. Teoksessa käsitellään Verohallinnon tehtäväalaan kuuluvien verolajien keskeiset menettelykysymykset verotuksen ensiasteessa. Näiden kysymysten ohella käsitellään verotuksen oikaisuvaatimus- ja valitusmenettelyä.<br><br>Teoksessa on otettu huomioon verotusmenettelyä ja muutoksenhakua koskevat vuosina 2017-2022 toteutetut merkittävät lainsäädäntömuutokset samoin kuin vuoden 2020 alusta voimaan tullut hallintoprosessilainsäädäntö.<br><br>Teos soveltuu ajantasaisena verotusmenettelyä kuvaavana perusesityksenä kaikille verotuksen parissa työskenteleville sekä oppikirjakäyttöön korkeakouluissa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20239789521440861

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Verotus

Verkkokirjahylly Verotus sisältää kaikki verotukseen liittyvässä asiantuntijatyössä tarvittavat ammattikirjat digikirjoina. Katettuina ovat arvonlisäverotus ja tuloverotus, ennakkoperintä ja perintö- ja lahjaverotus. Hyllystä löytyy myös teoksia verosuunnittelusta, siirtohinnoittelusta ja verotusmenettelystä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Verotus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii