Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Maakaari

Marjut Jokela, Ilmari Ojanen, LEENA KARTIO

Teos on maakaaren systemaattinen kokonaisesitys. Teoksessa käsitellään kattavasti kiinteistön kauppaa ja muuta luovutusta, lainhuudatusta ja kiinteistöön kohdistuvien oikeuksien kirjaamista sekä kiinteistöpanttioikeutta. Aineellisoikeudellisen sääntelyn ohella tarkastelun kohteena ovat myös kirjaamiseen liittyvät menettelysäännökset sekä panttisaatavan perintä eri maksukyvyttömyysmenettelyissä. Huomiota kiinnitetään myös muihin kiinteistönvaihdannassa merkityksellisiin ympäristö-, sopimus- ja prosessioikeudellisiin kysymyksiin. Vuoden 2010 alusta on tullut voimaan ensimmäinen laaja maakaaren muutos, kun kirjaamisasiat siirtyivät käräjäoikeuksista maanmittaustoimistoille. Tämän ohella teoksen viidennessä, uudistetussa painoksessa otetaan huomioon myös muut lainsäädäntöuudistukset, kuten tuomioistuinten oikeuspaikkaa sekä kiinteistöjen ulosmittausta ja pakkorealisointia koskevat säännökset. Teoksen laajaa oikeustapausaineistoa on päivitetty muun muassa kiinteistön virhettä koskevilla tuoreilla ennakkoratkaisuilla.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521430862

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii