Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Säätiö

Koska säätiöillä ei ole omistajaa vaan hallitus, joka huolehtii säätäjän tahdon toteutumisesta, säätiöiden sääntely ja valvonta ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Säätiö on säätiön hyvän hallinnon ja säätiöön liittyvän juridiikan käytännönläheinen perusteos. Kirjassa käsitellään säätiön elinkaari perustamisesta yritysjärjestelyiden kautta lopettamiseen. Teos on konkreettinen käsikirja säätiöiden asiamiehille, hallituksen ja valtuuskunnan jäsenille sekä muille säätiön hallintoon osallistuville. Se soveltuu kaikille muillekin, jotka tarvitsevat säätiöihin liittyvää tietoa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789526311869

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii