Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Palkkahallinnon säädökset 2013

Palkkahallinnon säädökset 2013 on palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille suunnattu säädöskäsikirja. Teos jakautuu ennakkoperinnän, verotuksen ja työoikeuden ajankohtaisia ilmiöitä käsittelevään johdantoon ja laajaan säädösosioon. Johdannossa Sitran vanhempi neuvonantaja Mirjami Laitinen ja johtava asiantuntija Tomi Peltomäki sekä Elinkeinoelämän keskusliiton palkkahallinnon asiantuntija Antti Kondelin käyvät läpi vuoden 2013 ennakkoperintään, verotukseen ja työlainsäädäntöön liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Säädösosio sisältää palkkahallinnon toimenkuvassa tarvittavan työoikeudellisen sekä verotusta ja ennakkoperintää koskevan lainsäädännön ja keskeiset keskusjärjestöjen tekemät sopimukset ja antamat suositukset.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789526319766

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin:


MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii