Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön selvittäminen

Lapsiin kohdistuvan seksuaalisen hyväksikäytön selvittäminen edellyttää yhteistyötä eri ammattiryhmien ja asiantuntijatahojen kanssa. Selvittämisessä mukana olevien tulee ymmärtää rikosprosessin kulku ja eri viranomaisten rooli tässä prosessissa. Tämä kirja kertoo oikeustapausaineistoon perustuen, miten lapseen kohdistuneen seksuaalisen hyväksikäytön selvittäminen etenee epäilyn syntymisestä tuomioistuinkäsittelyyn asti. Lasten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevat oikeudenkäynnit julistetaan hyvin usein salaisiksi, joten tietoa siitä, miten tapauksia on selvitetty, millaista näyttöä vaadittu ja millainen on rangaistus- ja korvauskäytäntö, ei ole aikaisemmin ollut asianosaisten saatavilla. Teoksesta löytyy vastauksia siihen, millä tavoin lapseen kohdistuvan rikoksen epäily tulisi tutkia, oikeussääntöjä soveltaa ja tapauksen näyttöpuoli ratkaista.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20089789526327761

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii