Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritysjärjestelyjen käsikirja

Tuomas Honkamäki, Matti Pennanen

Teoksessa käsitellään ja analysoidaan yritysjärjestelyihin liittyvät verosäännökset sekä selvitetään yritysjärjestelyihin liittyvät veron kiertämisriskit ja erilaiset verosuunnittelumahdollisuudet. Teoksessa käsitellään muun muassa - sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto ja osakevaihto - purkaminen ja yritysmuodon muutokset - veron kiertäminen yritysjärjestelyissä - tappiot yritysjärjestelyissä - konserniavustus ja osingonjako - henkilöyhtiöiden yritysjärjestelyt - Suomen yritysjärjestelysäännösten direktiivin mukaisuus. Tässä toisessa uudistetussa painoksessa esitellään lisäksi uuden yritysjärjestelymuodon, osittaisjakautumisen, merkitys vaihtoehtona kokonaisjakautumiselle ja liiketoimintasiirrolle. Teoksessa käydään läpi myös lainmuutokset, jotka koskevat tappioiden siirtymistä, osakeyhtiön purkamista ja luovuttamista sekä eurooppayhtiöiden ja rajat ylittävien järjestelyjen sääntelyä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20109789526328669

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii